Presentation

Inget att vänta på, nu är det dags för mig.
Dags för vad?
Att komma ut som en klok gumma.

En förebild som jag har är oraklet i filmen Matrix. Om ni inte vet eller kommer ihåg så söker huvudpersonerna efter oraklet och när de till slut hittar oraklet är det i ett slitet hyreshus. Där i köket finns en ciggarrökande gumma bakandes kakor klädd i klänning, förkläde och tofflor. Där tar hon emot personer som vill få vägledning och i farstun väntar flera tålmodigt för att få komma in och pratat med henne. 
Röka cigarr och baka kakor är inget jag tänker ta efter, men enkelheten och det jordnära mötet tar jag med mig.

Min klokhet som gumma har jag byggt upp genom att förstå mina val och upplevelser i livet, som att

  • genomgå "mitt i livet kris" 
  • göra upp med mitt medberoende och få insikt i att vara högkänslig
  • arbeta med djur och natur, makt och demokrati, utbildning och människor

Jag står stadigt i livets alla områden och har nu kompletterat mina tidigare utbildningar och erfarenheter med en medial utbildning hos Terry Evens, ett känt medium från TV. Den ger mig ytterligare en nivå för att vägleda och förmedla budskap. Jag har mångårig erfarenhet av kursverksamhet och utbildning inom både privat och offentlig sektor.

Om jag kokar ihop mina erfarenheter och insikter från allt jag har lärt mig för att bli en klok gumma till två ord så är de, ärlighet och närvaro.

Intresserad? du är alltid välkommen att höra av dig för att få veta mer.
firma.jacket@gmail.com
070-254 34 74

     Hört från klienter

Med din hjälp hittade jag tillbaka till början på min inre stig så jag återigen kan ta upp vandringen mot att hitta mig själv i den hektiska och omänskliga vardag som är så lätt att fastna i. Det är lätt att glömma att vårda sitt inre och jag är oerhört tacksam för hur du vägleder mig i rätt riktning.
Tack! /Johanna

Maria var lugn och saklig och det var lätt att förstå vad hon förmedlade. /Tommy

Det var en fin upplevelse med både igenkännand, glädje och tårar. Mycket som var tänkvärt och som kan ge mig vägledning framåt och även för att förstå min historia bättre och kanske få mer inblick i vem jag är och känna mig trygg i att lyssna på min intuition. /Anne

En mycket profesionell upplevelse, Maria har ett jättebra bemötande. Affärsmässig känsla inte för "flummigt" som man skulle kunna förvänta sig. /Thomas